Commercieel administratief bediende

Jouw rol en verantwoordelijkheden

Wij zijn op zoek naar een administratief talent om onze collega’s te versterken. Jouw taken zijn divers, met zowel ondersteuning van sales als diverse administratie. 

Als internal sales ondersteun je projectverantwoordelijken na de verkoop. Je verwerkt het order, zorgt voor communicatie met de klant en volgt de levering verder op. Kleine en terugkerende orders verwerk je in het ERP systeem, geef je door voor productie en geef je door voor facturatie. Je coördineert met de productiechef en aankoopverantwoordelijke over afgesproken levertermijnen. Je rekent af en toe een offerte uit of maakt een rekening achteraf.

Verder volg je ook wat interne administratie op van o.a. het wagenpark, werkplaatsmateriaal, keuringen e.d. Af en toe doe je wat inputwerk van materiaallijsten of tijdsregistratie. Je zorgt dat we overzicht blijven behouden van onze IT-licenties, verschillende accounts en overlegt met onze IT-partner. Je ondersteunt de zaakvoerder met het boeken van vluchten en verblijven in het buitenland.

Jouw profiel

Je bent in het bezit van een bachelor diploma (of hebt gelijkwaardige ervaring). Administratie is jouw ding. Je werkt punctueel en zelfstandig en kunt voor jezelf prioriteiten stellen. Je bent bestand tegen een gezonde portie stress en kan tegen een deadline werken. Je bent communicatief en gaat flexibel om met onverwachte veranderingen. Je hebt een minimum aan technisch inzicht en staat ervoor open om dat wat bij te schaven. Je kunt goed overweg met computers.

Nederlands is je moedertaal, maar je kunt je ook behelpen en uitdrukken in basis Engels.

Ons aanbod 

Westland is een KMO met een 30-tal medewerkers in het hartje van de Westhoek. We zijn vlot bereikbaar dankzij een filevrije omgeving. We werken van 8.00u - 12.00u en van 12.45u tot 16.45u. Op vrijdag werken we tot 15.45u. Onze arbeiders hebben middagpauze tot 12:30 eindigen hun werkdag ook een kwartiertje vroeger. We organiseren regelmatig afterwork drinks of gezellige lunches en zorgen voor een jaarlijkse bedrijfsactiviteit met de collega’s. 

Je krijgt een aantrekkelijk loon, in lijn met je ervaringen en capaciteiten. Je krijgt 20 verlofdagen aangevuld met 6 ADV dagen.