Magazijn- en onderhoudsverantwoordelijke

Jouw rol en verantwoordelijkheden

Als magazijn- en onderhoudsverantwoordelijke is je job tweeledig. 

Je maakt dagelijks een ronde in het bedrijf om te checken of alles nog naar behoren functioneert. Je bekijkt proactief of er bestellingen moeten geplaatst worden voor herstellingen of onderhoud, je controleert of alle verbruiksmaterialen nog voldoende op voorraad zijn en je communiceert die noden naar de aankoopverantwoordelijke, waarmee je in nauw contact staat. Je voert in de mate van het mogelijke alle onderhoud en herstellingen zelf uit, of zorgt ervoor dat de uitbesteding wordt gedaan aan een externe firma.

Je zorgt ervoor dat alle inkomende goederen worden geteld, geregistreerd en weggezet. Je bereidt het bevestigingsmateriaal van externe montages voor, aan de hand van lijsten. Daarbij zorg je dat de voorraad klopt. Je voorziet dat alle collega’s de nodige materialen en machines krijgen die ze nodig hebben en houdt dat administratief bij.

Naast magazijn en onderhoud wordt je werk aangevuld met draai- en freeswerk aan CNC-machines. 

Jouw profiel

Je kunt zelfstandig aan de slag met een computer en je hebt de vaardigheden om ons ERP programma te leren gebruiken. Je werkt zelfstandig, nauwkeurig en communiceert vlot in het Nederlands. Technische materialenkennis is mooi meegenomen om te starten, maar hoeft niet uitgebreid te zijn. Je bent idealiter handig met kleine machines en hebt technisch inzicht om kleine herstellingen te doen.

Ons aanbod 

 Westland is een KMO met een 30-tal medewerkers in het hartje van de Westhoek. We zijn vlot bereikbaar dankzij een filevrije omgeving. We werken van 8.00u - 12.00u en van 12.45u tot 16.45u. Op vrijdag werken we tot 15.45u. Onze arbeiders hebben middagpauze tot 12:30 eindigen hun werkdag ook een kwartiertje vroeger. We organiseren regelmatig afterwork drinks of gezellige lunches en zorgen voor een jaarlijkse bedrijfsactiviteit met de collega’s.

Je krijgt een aantrekkelijk loon, in lijn met je ervaringen en capaciteiten. Je krijgt 20 verlofdagen aangevuld met 6 ADV dagen.