Westland

Dolly's

Dolly’s zijn verrijdbare onderstellen om zware zaken te verplaatsen en zijn dus oplossingen om de flow van een productieproces te verbeteren. De dolly’s zijn vaak voor intern gebruik om zware, kleinere voorwerpen gemakkelijk van punt A naar B te voeren. Volledig op maat geproduceerd, in grote of kleine aantallen.

Productie vergemakkelijken

Deze combinatie van dollies met zogenaamde 'iframes' werden ontworpen om de aanvoer van halffabricaten aan de productielijn te vergemakkelijken. Dollies worden geladen met volle palletten en door middel van de iframe door de fabriek naar hun plaats van montage gebracht. Eenmaal op de juiste plaats wordt de dollie aan de productielijn gezet en alle stukken gebruikt tot de pallet leeg is. De kipstand vergemakkelijkt het uithalen van de stukken. Nadat de verschillende palletten leeg zijn wordt de dollie terug naar het magazijn gebracht om opnieuw geladen te worden.

montage

Afgewerkte halffabricaten die van de band rollen kunnen perfect worden opgevangen door een dolly. Op die manier hoeven ze enkel getrokken te worden naar hun nieuwe plaats.

Op zoek naar een partner voor je logistieke project?

Bekijk ook

Automotive Racks

Transport Racks