Westland

Automotive Racks

Automotive Racks

Een bumper, een achterruit, een volledige body van een auto of een onderdeel van een machine zijn voorbeelden van producten waarrond containers worden gebouwd. We starten telkens vanuit het product en de verwachtingen van de klant en gaan via 3D tekeningen aan de slag voor het ontwerpen van de container. Daarna wordt een prototype gemaakt in overleg met de werkplaats. Eenmaal dat op punt staat wordt het ontwerp ter goedkeuring voorgelegd aan de klant. Als het licht op groen staat wordt de serie geproduceerd, dat meestal in Slowakije wordt gedaan.

Vouwbaar

Indien de automotive rack gemakkelijk en compact moet worden vervoerd van punt A naar B als hij leeg is, wordt er vaak gekozen voor vouwbare modellen. De racks worden na gebruik neergeklapt en gestapeld, klaar om te vervoeren. Dit type container wordt vaak gebruikt tussen toeleveranciers en producent. Halffabrikanten kunnen zo onbeschadigd worden vervoerd.

Niet vouwbaar

Automotive racks die grotendeels binnen het bedrijf blijven hoeven niet altijd vouwbaar te zijn. Vaak wordt een automotive rack gewoon vast gemaakt. Een draadnetcontainer op maat of afvalbak zijn er voorbeelden van. Volledig naar wens en op maat gemaakt, in wederzijds overleg tussen projectverantwoordelijke, technisch tekenaar en klant.

Statieven

Stukken die moeten worden geschilderd of bewerkt worden vaak niet met de hand behandeld of omgedraaid. (Schilder)statieven worden op maat van het stuk gemaakt zodat de behandeling in vlotte bewegingen kan worden gedaan.

Op zoek naar een partner voor je logistieke project?

Bekijk ook

Dolly's

Transport Racks