Westland

 

Via een ESF project wil Westland werken aan interne opleidingen. Onder de noemer 'Opleidingen 21e eeuwse vaardigheden in ondernemingen' willen we levenslang leren en dankzij ESF kunnen we dat waarmaken. Westland ontvangt hiervoor financiële steun. 

 

----

 

 

 

Westland specialiseert zich in twee domeinen: horse housing en metalworks. Het werd in 1960 opgericht door Roger Louwagie en richtte zich in het begin vooral toe op stallingen voor de landbouw. Sinds 1998 staat het onder leiding van Karel Louwagie, die het bedrijf specifiek ging uitbouwen in paardenstallen, containers voor de automobielindustrie en metaalconstructies. In 2003 werd een dochteronderneming in Slowakije opgericht waar alle seriewerk wordt geproduceerd: Westmetal SK.

 

 

WLM_Square_logo

Metalworks

metaalconstructies op maat

WLH_Square_logo

Horse housing

stallen voor je edele viervoeter

WM_square_logo

Westmetal sk

het productiebedrijf in Slowakije

Sinds enkele jaren worden de afdelingen metalworks en horse housing apart naar voren gebracht. Onder metalworks verstaan we alles die je kunt produceren in metaal maar met een specifieke specialisering: staalstructuren en containers. Met horse housing bieden we alles aan die toehoort bij huisvesting van een paard.

 

Ben je op zoek naar stallen? Meer informatie daarover vind je op onze andere website, die vind je hier.

Onze referenties

Arcelormittal-logo.svg
Audi-logo-1999-1920x1080
barco-logo-web
renaultlogo2015_2
Peugeot_logo.svg
Citroen-logo-2009-2048x2048
volkswagen-logo-9684898B8E-seeklogo.com
claas-logo